BELYSIUM

BED & BREAKFAST

Where it's good to be!

HELLO! YOU HAVE ARRIVED.

Welcome to Belysium!

When would you like to stay with us?

Our rooms are waiting for you with comfortable beds and private bathrooms. Breakfast is included!
The terraces of our ground floor rooms open onto the garden and have a hammock which ensures a pleasant rest. 

Guest reviews

Szabó Károly István - család nagyobb gyerekkel
Szabó Károly István - család nagyobb gyerekkel
2023.08.29.
10
☺Nagyon kedves házigazdák akik a vendéget a lehető legszinvonalasabban várják és az ott tartozkodás alatt a lehető legtökéletesebben érezze magát mindenki. Isteni finom reggelivel várják a vendéget. Minden nagyon szuper!
Tóth Dávid - fiatal pár
Tóth Dávid - fiatal pár
2023.08.27.
10
☺Rendkívül kedvesek, segítőkészek a szállásadók, és nagyon finom reggelivel tették még kellemesebbé az ott tartozkodásunkat.
Fiatal pár
Fiatal pár
2023.07.03.
9,8
☺Nagyon kedves személyzet, aki isteni reggelit készít (10/10), csendes környezet, rugalmas és kedves vendéglátás. Feltétlen vissza fogunk térni máskor is.
Család kisgyerekkel
Család kisgyerekkel
2022.09.01.
10
☺Különösen családbarát! Minden reggel volt valamilyen meglepi desszert, amit nagyon szerettek a gyerekek! A szállásadók a programokkal látnivalókkal kapcsolatban széleskörű tájékoztatást adtak.
Család kisgyerekkel
Család kisgyerekkel
2022.08.29.
10
☺Végtelenül kedves család a szállásadó, bőséges reggeli, kellemes környék.
Fiatal pár
Fiatal pár
2022.08.25.
9,8
☺Nagyon jól éreztük magunkat a szálláson. A szállásadók nagyon kedvesek és barástágosak. A szoba tágas, az ágy nagyon kényelmes. :) A mi szobánk erkéllyel is rendelkezett, szép volt onnan a kilátás a vízimalomra és jó volt ott ülni esténként. Külön kielemném a ruha szárítót, sajnos sok helyen nincs, de itt volt a teraszon és a házban is. Apróság, de hasznos. :D A reggeli finom és bőséges volt. A házi süteményeket külön kiemelem, mindig jól esett a reggeli után! :)
Horváth Dániel - középkorú pár
Horváth Dániel - középkorú pár
2022.08.22.
10
☺Kedves vendéglátás, Barátságos család, kiváló kiszolgálás, Finom ételek, Szuper szoba tökéletes volt minden , Köszönünk mindent mégegyszer :)
Vaáry Lilla - fiatal pár
Vaáry Lilla - fiatal pár
2022.08.20.
10
☺A szállásadók nagyon kedvesek, mindig mosolygósak voltak. Ha bármi kérdésünk volt legyen az étterem ajánlás, kiránduló hely, tényleg bármi mindenre tudták a választ és készségesen álltak hozzánk. A reggelik isteniek voltak. A napi reggeli ajánlatoknál figyelmesek voltak, mivel a házigazda az étel érzékeny vendégek részére is ehető reggelit készített. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. A jövőben még szerintem visszatérünk. ? Ui.: A szállással kapcsolatban semmi negatívumot nem tudok mondani csak annyit, hogy bánom, hogy nem hosszabb időre foglaltam.
krisztian molnar - fiatal pár
krisztian molnar - fiatal pár
2022.08.12.
10
☺A szállásadók nagyon figyelmesek és kedvesek voltak. A környék nevezetességeiről sok információval rendelkeztek. Csak ajánlani tudom!!!!!
Fiatal pár
Fiatal pár
2022.08.02.
9,5
☹A szoba felszereltsége: Törött ruhaszárító. Számunkra meglepő volt a TV hiánya, de nem hiányzott egyáltalán nekünk. De úgy gondolom,hogy a mai világban az alapfelszereltség közé tartozik.
Roland
Roland
2023-10-15
10
Verified
☺Alles bestens, gerne wieder!
Edina
Edina
2023-09-09
10
Verified
Exceptional
Baumann
Baumann
2023-08-31
10
Verified
Exceptional
István
István
2023-08-28
10
Verified
A házigazdák közvetlensége kedvessége mindent felülmúlt. ☺Nagyon otthonos , ízlésesen berendezett, csendes szálláshely.
Brigitta
Brigitta
2023-08-28
10
Verified
☺Szilvi és Péter nagyon kedvesek, segítőkészek. Minden tiszta, nagyon szép. A reggeli pedig fantasztikus. Köszönünk mindent. Nagyon jól éreztük magunkat. Dominik külön köszöni a meglepetés amerikai palacsintát.
Dominika
Dominika
2023-08-25
10
Verified
☺Sok helyen jártunk már az apartmantól az 5* ig, de ilyen kedves, segítőkész tulajdonosokkal még nem találkoztunk. A berendezés szép, nyugalmat árasztó. Első reggelinél csak mi voltunk, de a választék és a minőség így is kifogástalan volt.
Maria
Maria
2023-08-24
10
Verified
Recommend ☺ Accomodation nice and clean, breakfast very rich, staff very helpfull and willing to advise with everything. Furnished well, no need to bring with you. Coffee free, fridge in room ☹ Nothing to write, everything fine
Daniel
Daniel
2023-08-16
9.0
Verified
Wonderful
Anna
Anna
2023-08-16
10
Verified
Exceptional

What is Belysium about?

Belysium is a place where everything is about You. Where you can take a break from your everyday life, where you find kind words, a place from where you can start from and where you can come back, where soft beds and delicious breakfasts await you. Simply put, Belysium is the place where it's good to be.

Family atmosphere, friendly environment

We warmly welcome all visitors, not only on our website, but also in our pension! As a family business we welcome our dear guests in family environment and atmosphere! Szilvi and Péter

Belysium B&B - PeSzi
Belysium B&B - Gyenesdiás

Why Gyenesdiás?

Because of its beautiful beaches, trees loud from birds singing, reeds rustling from deer and pheasants, the endless forests and starry nights. In addition to the many sights, everyone can find an opportunity to relax here.

reggeli_1
Belysium B&B - Eszközök_ikon

Hearty breakfast is our everything!

How do we think a good day starts?
With a rich and delicious breakfast in a pleasant atmosphere.

Belysium B&B - Lekvár_ikon

Everyone deserves a bit of rest!

Making you feel comfortable and at home is the goal we pursue every day.

Enjoy your holiday, we will take care of the rest!

Belysium B&B - Gyenesdiás

Active recreation

Award-winning beaches await everyone in Gyenesdiás with themed and varied programs. You can find information about other programs on the website, but feel free to ask us about the possibilities!

Just do nothing

If you like to spend your free time with a lot of relaxation, or prefer to enjoy the summer with a good book in hand, our hammocks, shady benches and comfortable sun loungers are at your disposal after a rich breakfast.

Belysium B&B - Panzió
medence

The island of peace and quiet

It's easy to break out of the daily rush here. This is supported by board games, a foosball table and our tea corner, where you can find refreshments during the day.

Breakfast from here and beyond

What we are proud of: every week, day after day, we treat you to something delicious of our own making, whether it's fresh homemade bread or American pancakes with homemade jam!

Belysium B&B - Reggeli
reggeli_4

We try to provide an alternative for lactose-sensitive people. Being a small family business, we do not currently have the ability to meet the needs of people with different sensitivities or special diets.

Please let us know on arrival if you have any such needs!

After our buffet breakfast, you will certainly not going to be hungry until the evening, but if you are looking for a place to dine, we are happy to recommend local inns and restaurants that are worth a visit.

Do not hesitate to ask us!

Belysium B&B - Reggeli

Would you like to relax completely?

Whether it is the hottest summer or the weather is cooler every opportunity is given for you to relax!

ACTIVE

SIGHTS

WINES

GASTRONOMY